Info en voorwaarden:

Indien u iets besteld word het artikel naar u opgestuurd binnen 2 werkdagen nadat uw betaling ontvagen is.

leveringen buiten belgie en nederland , tarief op aanvraag

Verzending van artikelen is voor risico van de koper. Uiteraard wordt de uiterste zorg besteed aan een goede verpakking van de artikelen. 

Afhalen kan natuurlijk ook na afspraak in Langdorp, grote en of zware stukken kunnen ook na overleg geleverd worden door ons.

Ik houd de bestelling 10 dagen voor u gereserveerd , als de betaling dan niet binnen is wordt de bestelling geannuleerd nadat ik u eerst een herinnerings email heb gestuurd.

U krijgt een email als ik het artikel verzonden heb .

Mocht u spijt hebben van uw bestelling, wilt u dan een mailtje sturen om te annuleren? als u een bestelling heeft gedaan word het artikel automatisch uit de winkel gehaald, zolang u niet betaald of niets van u laat horen, kan het artikel niet door andere gekocht worden, en helaas gebeurt dat erg veel.

Kunt u door omstandigheden niet binnen 10 dagen betalen, kunt u altijd mailen of bellen, en kan ik de bestelling iets langer reserveren.

Is er iets niet in orde met de bestelling, laat het ons weten.

Bent u wel tevreden horen wij het ook graag, een berichtje in het gastenboek of een email is altijd leuk.

Persoonsgegevens die via de webwinkel zijn verzameld worden uitsluitend gebruikt voor onze eigen statistische doeleinden en om aflevering per post te kunnen verzorgen. 

Nog vragen? stel ze gerust

Wij gebruiken cookies op onze website. Door onze website te gebruiken, stem je in met dit beleid en stem je ermee in dat wij cookies gebruiken in overeenstemming met de voorwaarden van dit beleid

 

 

© 2011 - 2024 De Mansarde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel